Efterlevnad av EU-lag (GDPR)

Kaspersky Password Manager följer villkoren i dataskyddsförordningen (GDPR) i alla regioner där programmet distribueras.

När du godkänner licensavtalet för slutanvändare bekräftar du att du har åldern inne för att installera Kaspersky Password Manager. Efter att Kaspersky Password Manager har installerats kommer du att erbjudas att läsa och godkänna villkoren för första installationen och användningen av Kaspersky Password Manager: villkoren för databearbetning och integritetspolicyn.

Det finns också ett ytterligare uttalande som du blir ombedd att godkänna: meddelandet om databehandling för marknadsföringsändamål som krävs för att Kaspersky kunna lämna mer fördelaktiga erbjudanden till dig. Om du väljer att acceptera detta uttalande kan du när som helst avböja det i inställningarna.

Viktigt: För att följa Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) kommer du, när du uppdaterar Kaspersky Password Manager till version 9.1 eller senare, att åter tillfrågas om du godtar licensavtalet för slutanvändare, villkoren för datahantering och integritetspolicyn. När du uppdaterar till Kaspersky Password Manager 10.2 eller senare ombeds du också att godkänna meddelandet om databehandling för marknadsföringsändamål.